We zijn verhuisd

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Leestijd:2 minuten gelezen
Je bekijkt nu We zijn verhuisd

Kom je gauw een keer langs?

We zijn per 1 juli verhuisd naar Jan van Schaffelaarstraat 57 in Barneveld.
Na 28 jaar aan de Kapteijnstraat 3 gezeten te hebben, eerst als ‘t Morgenlicht, daarna als De Wedloop, zijn we nu verhuisd. Verhuisd naar een mooie, lichte en overzichtelijke winkel. Kom gauw eens langs en bekijk het met eigen ogen. We zijn benieuwd naar jullie reactie.

Een nieuwe winkel vol met boeken, speelgoed, kaarten (in allerlei soort en maten), cadeautjes en natuurlijk boeken: romans, thrillers, bijbels, theologieboeken, bijbelstudieboeken, kinderboeken en kinderbijbels. Voor elk wat wils. Heb je vragen? We hebben altijd een antwoord  of zoeken een antwoord  of oplossing. Hebben we bijvoorbeeld een boek niet in de winkel liggen, dan bestellen we het gewoon. Geen probleem.

Online

Via de website zijn we altijd ‘open’, je kunt de website bezoeken wanneer jij tijd hebt. Hebben we het boek op voorraad, dan kun je het de volgende dag ophalen, moet het besteld worden dan bellen we je wanneer het in onze winkel ligt (of we sturen het naar je toe.) Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat graag.