Wat als je nieuwe broertje of zusje niet zo leuk is?

Je bekijkt nu Wat als je nieuwe broertje of zusje niet zo leuk is?

Nieuwe broers en zussen: herrieschoppers die alleen maar lawaai maken, stinken en aandacht nodig hebben. Of zijn ze ook goed? Als Evi een nieuwe broer heeft, weet ze het: het is een monster. Hoe kreeg ze de aandacht van haar ouders terug? Ze bedenkt een plan, maar wat gebeurt er daarna?

Wat doet het kind hier? Geschreven voor alle nieuwe broers en zussen. Soms lijkt het alsof een pasgeboren baby gewoon alle aandacht nodig heeft, en de baby is niet altijd leuk. Maar baby’s kunnen natuurlijk ook lief zijn…

Bekijk ook de trailer van dit leuke prentenboek

Wat doet dat ukkie hier?

Arme Evi, haar ouders kwamen thuis met een baby. Hij kwijlde, had een lelijke kale kop en schreeuwde dag en nacht. Kortom: hij heeft zijn plek in huis ingenomen en alle aandacht gaat naar hem. Maar dan realiseert Evi zich dat hij van pas zal komen: ze kan hem van alles de schuld geven! Modder in de keuken? De foto aan de muur? Ukkie deed het!

Zou het niet leuk zijn om een nieuwe broer te hebben? Een fris en modern prentenboek dat elk kind met broers en zussen zal herkennen.fris en modern prentenboek, herkenbaar voor elk kind dat een broertje of zusje krijgt.

Uticha Armon | €14,99
Kok Boekencentrum

wat doet dat ukkie hier