Algemene Voorwaarden

Levertijden van de webshop
Indien uw bestelling voorradig is en op maandag t/m zaterdag voor 12:00 uur is geplaatst, sturen wij deze dezelfde dag nog op. De bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt. Als uw bestelling niet voorradig is en besteld moet worden, nemen wij contact met u op om u te informeren over de verwachte levertijd. 

Verzendkosten
Voor bestellingen tot 20,- rekenen wij 3,50 verzendkosten. Daarboven verzenden wij gratis. 

Annuleren van de bestelling
Wij verwerken uw bestelling direct. U kunt uw bestelling kosteloos annuleren als u voor 16:00 uur op dezelfde dag als wanneer de bestelling is geplaatst, ons dit per mail of telefoon laat weten. 

Retourneren van de bestelling
Bij defecten aan het bestelde artikel kan deze altijd geretourneerd worden. Neemt u dan eerst even per mail of telefoon contact met ons op. 

Voorraadvermelding op de website
Onze voorraad informatie wordt elk uur geactualiseerd. Wel zijn wij afhankelijk van verschillende externe databases. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie klopt, maar wij kunnen dit niet 100% garanderen. 

Voortgang van de bestelling
Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u direct een bevestigings-email. Zodra de bestelling wordt verwerkt ontvangt u een email met daarin de verwachte levertijd. 

Verzendwijze
Wij verzenden via Post.nl. 

Afhalen
Bij bestellingen kunt u selecteren of u de bestelling afhaalt of via Post.nl laat verzenden. Bij afhalen rekenen wij uiteraard geen extra kosten. 

Betaalmiddelen
In de fysieke winkel kan op de volgende manieren betaald worden:
Contant, Pin, Nationale Boekenbon(card), VVV-bon of VVV-card, Nationale Entertainmentcard, en onze eigen Wedloop cadeaubon. In de webshop kunt u betalen met Ideal, Creditcard, Boekenbon-cadeaukaart en de VVV-card.