Nieuws

Sestra

christelijke boeken sestra 

We kunnen gerust zeggen dat Sestra een begrip is voor christelijke vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een mooie agenda of notitieboek, een magazine om mee op de bank te kruipen of een diepgaande bijbelstudie; u vindt het allemaal bij Sestra! 

Wat is de betekenis van Sestra?
Regelmatig horen we de vraag wat de betekenis exact is van Sestra. Een goede vraag met eigenlijk een heel eenvoudig antwoord. Sestra is Slavisch is voor het woord zus. We zijn allemaal zussen in het geloof van elkaar, het geloof is wat ons bindt aan elkaar, ondanks dat er ook verschillen zijn! Het christelijk geloof is essentieel in ons dagelijks leven als vrouw, moeder, collega, dochter, vriendin en ga zo maar door. Met de uitgaven van Sestra vindt u herkenning bij uw zussen! 

Wilt u een uitgave van Sestra bestellen? Bij De Wedloop zijn deze artikelen bijzonder geliefd en het is niet vreemd als nieuwe magazines of bijvoorbeeld de agenda voor 2021 in korte tijd is uitverkocht. Uiteraard bent u altijd welkom in onze winkel of webshop om eens rond te kijken in ons assortiment van Sestra. De uitgaven zijn leuk voor uzelf, maar zeker zo leuk om cadeau te geven. Alleen de vormgeving is meestal al een feestje om te bekijken. 

Bent u fan van Sestra? Volg dan ook zeker op social media de hastag #zobenikmama voor nog meer aanmoediging om mama te zijn zoals bij u past.

 

Alle nieuwsberichten

31 augustus 2021-NBV21 nu leverbaar!
8 juni 2021-Inspiratie voor vaderdagcadeaus
28 april 2021-Inspiratie voor moederdagcadeaus
18 februari 2021-40 dagen tijd
15 januari 2021-Sestra
29 december 2020-Max Lucado boeken
2 december 2020-Toegankelijke Bijbels
24 november 2020-Kerstboeken voor volwassenen
9 november 2020-Christelijke boeken over relaties en huwelijk
2 november 2020-Christelijke woondecoratie
19 oktober 2020-Vuurvogel: één van de betere christelijke thrillers