Nieuws

Toegankelijke Bijbels

toegankelijke bijbelsBen jij op zoek naar een toegankelijke Bijbel? Een Bijbel die makkelijk te lezen is, bijvoorbeeld voor iemand die net interesse toont in de Bijbel? Of voor een kind dat je op een toegankelijke wijze wilt laten kennismaken met de Bijbel? Bij christelijke boekwinkel De Wedloop vind je een groot aanbod Bijbels, waarvan meerdere Bijbels die je op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het Woord van God. 

We nemen je graag mee in een aantal Bijbels die meestal niet alleen tekst bevatten, maar ook beeld.  

Bijbels met beeldmateriaal

De Bijbel in strip: De recensies over de Bijbel in strip zijn enthousiast en wij zijn dat ook. De mooie tekeningen en bijpassende teksten laten je op een bijzondere manier naar de oude verhalen kijken. Heel mooi om cadeau te geven, maar ook zeker om zelf op een andere manier te kijken naar de Bijbel. De Bijbel in strip is samengesteld door Jeff Anderson en Mike Maddox en te bekijken via deze link

100 stappen Samenleesbijbel: een Bijbel die erop gericht is om met groepen te lezen en te bestuderen en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De 100 stappen Samenleesbijbel bevat telkens een bijbelgedeelte, een illustratie, een groepsactiviteit en doorpraatvragen. Niks saai, maar vol uitdaging en leerzaam voor jong en oud. 

Jongerenbijbel BGT: een begrijpelijke en zeer toegankelijke Bijbel voor jongeren waarin ze naast de complete tekst van de begrijpelijke Bijbel in gewone taal veel opdrachten tegenkomen. Door te tekenen, bidden of opdrachten te doen komt de Bijbel meer en meer tot leven. Ook bevat deze jongerenbijbel speciale thema's die spelen in het leven van tieners, zoals social media en keuzes maken.  

Een toegankelijke Bijbel kopen? 

Met toegankelijke Bijbels willen we God dichterbij alle mensen brengen, van jong tot oud. Of het is met een Bijbel vol stripverhalen of een Bijbel om samen in te lezen, door actief met de Bijbel bezig te zijn, kun je God steeds beter leren kennen.  

Benieuwd geworden naar ons assortiment toegankelijke Bijbels, kinderbijbels, tienerbijbels of Bijbels in allerlei vertalingen? Kom eens langs in onze winkel waar we je graag adviseren. Ook kun je ons assortiment uiteraard online bekijken.

 

Alle nieuwsberichten

31 augustus 2021-NBV21 nu leverbaar!
8 juni 2021-Inspiratie voor vaderdagcadeaus
28 april 2021-Inspiratie voor moederdagcadeaus
18 februari 2021-40 dagen tijd
15 januari 2021-Sestra
29 december 2020-Max Lucado boeken
2 december 2020-Toegankelijke Bijbels
24 november 2020-Kerstboeken voor volwassenen
9 november 2020-Christelijke boeken over relaties en huwelijk
2 november 2020-Christelijke woondecoratie
19 oktober 2020-Vuurvogel: één van de betere christelijke thrillers