Nieuws

3000+ christelijke e-books

christelijke e-booksWist u dat u bij De Wedloop ook een grote keuze in christelijke e-books hebt? Ons assortiment bestaat uit meer dan 3000 christelijke e-books in allerlei genres. Leest u graag op uw tablet, telefoon of e-reader dan is het een echte aanrader om e-books te kopen.  

De Bijbel als e-book
Hoe fijn is het om de Bijbel altijd op zak te hebben als e-book. Wij hebben allerlei Bijbelvertalingen beschikbaar als e-book, van NBG vertaling tot de Bijbel in gewone taal of de Herziene Statenvertaling. Met de Bijbel als e-book op uw telefoon kunt u overal waar u bent, en wanneer u maar wilt, de Bijbel lezen of even een bepaalde tekst opzoeken. Bijzonder waardevol voor velen en eigenlijk een digitale Bijbel die u overal met u meeneemt.
Bekijk alle Bijbels als e-book 

Christelijke dagboeken als e-book
Naast digitale bijbels zijn ook christelijke dagboeken erg populair. Wij hebben hierin dan ook veel keus met christelijke dagboekjes voor elke leeftijd en interesse. Zo zijn er christelijke dagboekjes voor jongeren op reis. Maakt uw zoon of dochter een lange reis dan is het bijzonder om een dagboek digitaal mee te geven. Ook het dagboek bij de Psalmen van Andre Troost, Alleen bij U, is geliefd als bijbels dagboek digitaal. 

Christelijke romans en thrillers als e-book
Veel christelijke schrijvers en schrijfsters brengen hun boeken tegenwoordig ook uit als e-book. Zo kunt u bijvoorbeeld de romans van Lynn Austin, Marina Folkers en Karen Kingsbury ook als e-book aanschaffen. Maar ook de thrillers van bijvoorbeeld Jol Rosenberg en Steven James. Heerlijk om in de vakantie of gewoon thuis te lezen. 

Bekijk alle christelijke e-books

Christelijke e-books kopen
U ziet in onze webshop bij de christelijke e-books dat deze direct leverbaar zijn. Ze worden ook direct digitaal bij u bezorgd als e-pub bestand. Bestelt u meerdere e-books, dan ontvangt u voor elk e-book een aparte e-mail met daarin het e-pub bestand.

 

Alle nieuwsberichten

31 augustus 2021-NBV21 binnenkort leverbaar!
8 juni 2021-Inspiratie voor vaderdagcadeaus
28 april 2021-Inspiratie voor moederdagcadeaus
18 februari 2021-40 dagen tijd
15 januari 2021-Sestra
29 december 2020-Max Lucado boeken
2 december 2020-Toegankelijke Bijbels
24 november 2020-Kerstboeken voor volwassenen
9 november 2020-Christelijke boeken over relaties en huwelijk
2 november 2020-Christelijke woondecoratie
19 oktober 2020-Vuurvogel: n van de betere christelijke thrillers
17 oktober 2020-3000+ christelijke e-books
13 oktober 2020-Boeken van Henk Binnendijk
8 oktober 2020-Lynn Austin: schrijfster van christelijke romans
7 september 2020-Christelijke Kinderboekenweek