Nieuws

Boeken van Henk Binnendijk

Henk Binnendijk is een Nederlandse evangelist en schrijver van veel christelijke boeken. Henk Binnendijk is bekend geworden als presentator van diverse EO-programma's. Wie de EO-Jongerendag vroeger bezocht, kent Henk Binnendijk ongetwijfeld ook daarvan. 

Henk Binnendijk is een auteur met een passie om de kerk van Christus in diepere vertrouwelijke omgang met Hem te brengen. Hij roept op om voor God te leven en ons volledig aan Hem over te geven in zijn boeken en preken. 

Inmiddels is Henk Binnendijk met pensioen en niet meer zo vaak te zien op TV. Er verschijnen nog wel boeken die door hem zijn geschreven en uiteraard bestel je deze boeken eenvoudig online bij De Wedloop of kom langs in onze boekwinkel in Barneveld

Nieuwe boeken van Henk Binnendijk

Op weg naar de hemel
In dit nieuwe boek met bijbelstudies beschrijft Henk Binnendijk de weg naar de hemel aan de hand van een bijzonder beeld uit het Oude Testament: de tabernakel.  

Hoe ziet de hemel eruit? 

Het verlangen van God 

Het meesterwerk van God 

Bijbelstudies
De boeken van Henk Binnendijk kunnen goed gebruikt worden voor bijbelstudies en veel kerken en bijbelkringen hebben dan ook gesprekken op basis van de boeken van Binnendijk. In de boeken staan vragen en gespreksonderwerpen die een mooie basis vormen voor goede gesprekken. Vaak gaan de boeken over onze toekomst met God en dat is een fijn onderwerp voor goede gesprekken. 

Voor e-reader en als gewoon boek
In onze webshop zijn veel boeken verkrijgbaar als gewoon boek, maar ook als digitaal boek. Heeft u een e-reader of leest u graag op een tablet of telefoon, dan zijn de e-books ideaal. Deze ontvangt u direct na het bestellen via een e-mail. Wilt u het boek ook in de boekenkast, dan adviseren wij u onze fysieke boeken. 

Henk Binnendijk, boeken, bijbelstudies en alle andere publicaties van Henk Binnendijk zijn verkrijgbaar bij De Wedloop.

 

Alle nieuwsberichten

8 juni 2021-Inspiratie voor vaderdagcadeaus
28 april 2021-Inspiratie voor moederdagcadeaus
18 februari 2021-40 dagen tijd
15 januari 2021-Sestra
29 december 2020-Max Lucado boeken
2 december 2020-Toegankelijke Bijbels
24 november 2020-Kerstboeken voor volwassenen
9 november 2020-Christelijke boeken over relaties en huwelijk
2 november 2020-Christelijke woondecoratie
19 oktober 2020-Vuurvogel: één van de betere christelijke thrillers
17 oktober 2020-3000+ christelijke e-books
13 oktober 2020-Boeken van Henk Binnendijk
8 oktober 2020-Lynn Austin: schrijfster van christelijke romans
7 september 2020-Christelijke Kinderboekenweek