Nieuws

20 t/m 30 maart Week van het Christelijke boek

20 t/m 30 maart: Week van het Christelijke Boek 

Gratis actieboek Lichtval bij aanschaf van 12,50 aan boeken 

Van 20 tot en met 30 maart is het de Week van het Christelijke Boek. In deze periode ontvangt iedereen bij aanschaf van tenminste 12,50 aan boeken het speciaal voor deze week geschreven actieboek Lichtval van Marianne Grandia.  

Actieboek Lichtval
Na veertien jaar huwelijk staan Thijs en Jolanda niet langer naast maar tegenover elkaar. Een ingrijpende verandering op het werk van Thijs zet de boel op scherp. Beiden staan voor een keuze, die niet goed uitpakt. Thijs vertrekt naar Groningen, Jolanda blijft in Brabant, samen met hun kinderen.

In de aanloop naar de eerste afspraak met een mediator die hen zal helpen met het regelen van de scheiding, blikken Thijs en Jolanda allebei vanuit hun eigen emoties op hun huwelijk terug. Waar en wanneer zijn ze elkaar kwijtgeraakt? En is er nog een weg terug?

Een verhaal over de kwetsbaarheid van liefde, dat je als lezer aan het denken zet: wil ik gelukkig worden of gelukkig maken? 

Marianne Grandia
Marianne Grandia debuteerde in 2011 met de roman Witter dan sneeuw, die direct werd bekroond met de Publieksprijs Christelijke Boek 2012. Inmiddels heeft ze twee non-fictieboeken, een novelle en vier romans op haar naam staan. De laatste roman, Onder Zijn vleugels, verscheen in 2018.
Grandia (1965) werd geboren in Alphen a/d Rijn en woont met haar man in Woudrichem.

 

Alle nieuwsberichten

22 maart 2019-20 t/m 30 maart Week van het Christelijke boek