Christelijke kinderboeken week

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Leestijd:3 minuten gelezen
Je bekijkt nu Christelijke kinderboeken week

Worden wat je wil – kinderboekenweek 6 t/m 16 oktober 2021

De Kinderboekenweek van dit jaar staat in het teken van Worden wat je wil. De christelijke kinderboeken week sluit bij dit thema aan. Speciaal voor de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandels worden er drie actieboeken uitgegeven die passen bij het thema. Daarnaast is er een Werkmap voor basisscholen en een CRIDZ Boekenkrant voor de kinderen.

De drie actie boeken van de christelijke kinderboekenweek

Elke jaar verschijnen er mooie aktieboeken voor de Kinderboekenweek die passen bij het thema: kwalitatief goede boeken voor een hele aantrekkelijke aktieprijs.

Voor de onderbouw wordt in 2021 het actieboek verzorgd door Leontine Gaasenbeek en heet Oppasser voor een dag.
Dokter Domoor is het aktieboek voor de middenbouw wordt geschreven door Bram Kasse (bekend van Super Joris en De slimste opa van de wereld).
Voor de bovenbouw is het aktieboek van Henriet Koornberg en heeft de titel De geheime operatie.

Oppasser voor een dag is tijdens de Kinderboekenweek voor € 6,95 verkrijgbaar en de actieboeken voor de midden- en bovenbouw elk voor € 5,95. De actieboeken voor de midden- en bovenbouw worden ook als luisterboek CD uitgegeven door Uitgeverij De Toren. De boeken zijn natuurlijk bij ons in de webshop te bestellen (zie hieronder). Maar je bent natuurlijk ook welkom in onze winkel in Barneveld.

Kinderboekenweek: Worden wat je wil

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen. Misschien ben je vier jaar oud of al tien jaar, ieder kind is uniek en kan worden waar hij van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok, kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Voor basisscholen

Voor leerkrachten van basisscholen wordt een werkboek gemaakt met lessuggesties en verwerkingen van het thema en de actieboeken. Daarnaast wordt er in samenwerking met Red een Kind een spaaractie opgezet voor scholen. Meer informatie voor scholen.

Onze keuze:

Geef een antwoord